EmRe AyDıN FaN CLuP
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

EmRe AyDıN FaN CLuP

Emre Aydının En Güzel Fanı=)

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

forum günlüğüm

+2
Admin
nakşiye
6 posters
YazarMesaj
nakşiye

nakşiye

Ruh Hali : forum günlüğüm Zehirl10

forum günlüğüm Empty
MesajKonu: forum günlüğüm   forum günlüğüm Icon_minitimeÇarş. Mart 18, 2009 2:50 pm

bugun ne yaptınız anlatın
Admin
Admin
Admin

forum günlüğüm Empty
MesajKonu: Geri: forum günlüğüm   forum günlüğüm Icon_minitimeÇarş. Mart 18, 2009 3:04 pm

sabah kalktım okula gittim okulda hocanın işi çıkmış 1 saatliine öretmen oldum arkalrla okul çıkışı kafeye vs gittik eve geldim ve inttdeyim:)Smile
http://emreaydinfanclup.eniyiforum.org
nakşiye

nakşiye

forum günlüğüm Empty
MesajKonu: Geri: forum günlüğüm   forum günlüğüm Icon_minitimeÇarş. Mart 18, 2009 9:19 pm

yorulmuşundur şimdi h
Ezqi

Ezqi

Ruh Hali : 40 dk ders yAp yAp BiTmez 10 dk teneFFüs dedikoDuya yeTmeZ x)))

forum günlüğüm Empty
MesajKonu: Geri: forum günlüğüm   forum günlüğüm Icon_minitimeÇarş. Mart 18, 2009 9:21 pm

sabah okuLa qittim qeri qeLdim biraz uyuduM sonra nete qirdim kapattım biraz ders çaLıştım tekrar nete qirdim şimdi yine netteyim =)=)
http://avrillavignefanclup.yetkinforum.com
nakşiye

nakşiye

forum günlüğüm Empty
MesajKonu: Geri: forum günlüğüm   forum günlüğüm Icon_minitimeÇarş. Mart 18, 2009 9:37 pm

ben bugun sabah kalktım hastayım zaten grip olmuşum okula gidemedim ateşim vardı öğlene kadar yattım diyebilrim(uyumadım) hiç sabaha kadar sonra biraz iyi oldum int nin başına geçtim sonra biraz kitap okudum şimdi burdayım
eaaaa

eaaaa

forum günlüğüm Empty
MesajKonu: Geri: forum günlüğüm   forum günlüğüm Icon_minitimePerş. Mart 19, 2009 6:50 pm

sabah annem kaldırdı yüzümü yıkadım kıyafetlerimi giydim durağa doğru yürüdüm otobüse bindim okulun önünde indim ilk ders okuma dersiydi Ekinoks isimli kitabı okudum sonra milli güvenlik dersine toplantı salonuna gittik projektörden 18 mart ile ilgili belgesel izledik matematik dersine girdim hoca biraz bardı sonra öle molasına çıktık yemek yemeye çarşıya gittim arkadaşlarla okula döndük coğrafya dersinden yazılı vardı ona girdim (süper kopya çektik) sonra din dersine ingilizce dersine girdim ingilizce hocası erken bıraktı otıbüse atladığım gibi eve geldim üzerimi değiştirdim bilgisayarın başına oturdum şimdi burdayım Very Happy
nakşiye

nakşiye

forum günlüğüm Empty
MesajKonu: Geri: forum günlüğüm   forum günlüğüm Icon_minitimeCuma Mart 20, 2009 5:11 pm

kalktım okula gittim 2 ders bedendi 3 saat fizikti 4 saat edebiyattan yazılı olduk( çok kolaydı sorularrr her zaman ki gibi!!!!!!) 5. saate edebiyattı 6.saat matematikti 7. saat belediye başkanı geldi müdürle öğretmenlerle konuştu bu rada ders bitmişti istiklal marşını okuduk ve eve geldim işteeee!1
eaaaa

eaaaa

forum günlüğüm Empty
MesajKonu: Geri: forum günlüğüm   forum günlüğüm Icon_minitimeCuma Mart 20, 2009 6:10 pm

okula gittim geldim burdayım (çok uzun oldu)
nakşiye

nakşiye

forum günlüğüm Empty
MesajKonu: Geri: forum günlüğüm   forum günlüğüm Icon_minitimeC.tesi Mart 21, 2009 11:09 am

evet
tuçebeste

Ruh Hali : yok

forum günlüğüm Empty
MesajKonu: Geri: forum günlüğüm   forum günlüğüm Icon_minitimePtsi Haz. 08, 2009 11:53 am

mrh bn yeni üyeyim buraya herkesle tanısmak işderem benide aranıza alınnnn Razz
eaaaa

eaaaa

forum günlüğüm Empty
MesajKonu: Geri: forum günlüğüm   forum günlüğüm Icon_minitimeCuma Haz. 12, 2009 10:15 am

walla bgn karne günü tırsıyom he erkenden de kalktık karneleri 1 de verceklermiş bekliyom öle
tuçebeste

forum günlüğüm Empty
MesajKonu: Geri: forum günlüğüm   forum günlüğüm Icon_minitimePtsi Haz. 15, 2009 11:24 am

SİZDE YENİ ÜYELERE FİLAN Bİ HOSGELDİN DEMEK ADETİNİZ DEGİL No
eaaaa

eaaaa

forum günlüğüm Empty
MesajKonu: Geri: forum günlüğüm   forum günlüğüm Icon_minitimeSalı Haz. 16, 2009 3:10 pm

(arkadaşım zaten tamışalım die bir başlık var oraya yazarsın bizde cevap veririz dier konulara yazmaya ne gerek var)

bgn 10:30 da kalktım gittim elimi yüzümü yıkadım pc başına geçtm sonra annm kahvaltı hazırladı yedim sonra tekrar pc başına geçtm
tuçebeste

forum günlüğüm Empty
MesajKonu: Geri: forum günlüğüm   forum günlüğüm Icon_minitimeÇarş. Haz. 17, 2009 9:21 pm

pardon arkadasım
rock_lady

Ruh Hali : bilmem

forum günlüğüm Empty
MesajKonu: Geri: forum günlüğüm   forum günlüğüm Icon_minitimePerş. Ağus. 20, 2009 9:52 pm

merhaba arkadaslar nasıl gidiyo hayat==:===)
eaaaa

eaaaa

forum günlüğüm Empty
MesajKonu: Geri: forum günlüğüm   forum günlüğüm Icon_minitimeÇarş. Ağus. 26, 2009 12:51 pm

sıkıcı be arkaedaşım tatil sıktı artık biran önce okulların açılmasını istiyorum senin nasıl gidiyor hayat?

forum günlüğüm
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-