| EMRE AYDIN 'DAN BAŞKA YAKIŞIKLI YOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! | |
|
+6Aliş miruum özge nakşiye Admin esma 10 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
esma
Mesaj Sayısı : 1 Yaş : 34 Nerden : İSTANBUL'DAN Ruh Hali : Kayıt tarihi : 19/01/09
| Konu: EMRE AYDIN 'DAN BAŞKA YAKIŞIKLI YOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Paz Şub. 01, 2009 4:33 pm | |
| merhaba emre ben ezgi deniz seni çok seviyorum o kadar yakışıklısınki dünyada senden başka yakışıklı yok ismim esma diye kayıtlı fakat gerçek ismmim ezgi deniz sana duygularımı ifade edemiyorum tek şunu söyleye bilirim seni gerçekten çok seviyorum yani I LOVE YOU... | |
|
| |
Admin Admin
| Konu: Geri: EMRE AYDIN 'DAN BAŞKA YAKIŞIKLI YOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Salı Mart 17, 2009 5:42 pm | |
| canımm bu seferlik bilmiyosun diye affettim ama bi dahaki sefere caps lock a basarak konu başlığı açma olur mu tatlım?? | |
|
| |
nakşiye
Mesaj Sayısı : 194 Yaş : 30 Nerden : maraş Ruh Hali : Kayıt tarihi : 15/03/09
| Konu: Geri: EMRE AYDIN 'DAN BAŞKA YAKIŞIKLI YOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Salı Mart 17, 2009 7:12 pm | |
| | |
|
| |
özge
| Konu: Geri: EMRE AYDIN 'DAN BAŞKA YAKIŞIKLI YOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cuma Nis. 10, 2009 2:46 pm | |
| ben emre aıdını çok seviyorum çok yakışılı erevizyona katılsa birinci olur o kadar yakışıklı ki diğer şarkıcılar kıskanıyor | |
|
| |
miruum
Mesaj Sayısı : 1 Yaş : 29 Ruh Hali : saqlıklı Kayıt tarihi : 02/05/09
| Konu: Geri: EMRE AYDIN 'DAN BAŞKA YAKIŞIKLI YOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! C.tesi Mayıs 02, 2009 7:13 pm | |
| [b]bncedeee o bnm icin bitaneee en yakısıklı erkeeeek tabi babmdan sonra:D:D:D:D | |
|
| |
Aliş
Mesaj Sayısı : 21 Yaş : 30 Nerden : Türkiye Ruh Hali : Ali Gergi Kayıt tarihi : 11/06/09
| Konu: Geri: EMRE AYDIN 'DAN BAŞKA YAKIŞIKLI YOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Perş. Haz. 11, 2009 2:10 pm | |
| - özge demiş ki:
- ben emre aıdını çok seviyorum çok yakışılı erevizyona katılsa birinci olur o kadar yakışıklı ki diğer şarkıcılar kıskanıyor
Bende öyle | |
|
| |
Admin Admin
| Konu: Geri: EMRE AYDIN 'DAN BAŞKA YAKIŞIKLI YOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Salı Haz. 16, 2009 1:11 am | |
| bence benm babamdan bile yakışıklı ama ben sadece yakışıklılığı için sefmiorum ki onuuuu :P | |
|
| |
Tripkolic
| Konu: Geri: EMRE AYDIN 'DAN BAŞKA YAKIŞIKLI YOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cuma Haz. 18, 2010 11:21 pm | |
| | |
|
| |
emre <3 leyla
| Konu: Geri: EMRE AYDIN 'DAN BAŞKA YAKIŞIKLI YOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! C.tesi Haz. 26, 2010 2:54 pm | |
| | |
|
| |
wonder_ea
| Konu: Geri: EMRE AYDIN 'DAN BAŞKA YAKIŞIKLI YOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cuma Ara. 03, 2010 10:17 pm | |
| | |
|
| |
E-KamraN-A
| Konu: Geri: EMRE AYDIN 'DAN BAŞKA YAKIŞIKLI YOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! C.tesi Ağus. 06, 2011 4:11 pm | |
| Herkese Merhaba.Bendeniz Azerbaycandan Kamran.Acaba Emre Abi bu siteye girish yapiyormu? | |
|
| |
| EMRE AYDIN 'DAN BAŞKA YAKIŞIKLI YOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! | |
|